Wie zijn wij?

‘Wij geloven in de kracht van eenvoud’

Marjoke Smits
Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer
Transitiecoach bij Levensvragen over Werk en Gezondheid
Systemisch Opsteller van Familie, Arbeid en Organisatie

Mijn naam is Marjoke Smits. Ik ben een optimist met oog voor de realiteit. Mijn hart gaat speciaal uit naar mensen voor wie het dagelijkse leven even niet meer zo vanzelfsprekend is door een (ingrijpende) verandering, op welke manier dan ook, want ik weet hoe dat voelt. Ik heb jaren de weg van persoonlijke groei bewandeld om uiteindelijk te begrijpen en te voelen dat de sleutel tot zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfcompassie in mijn hart ligt. En sinds ik mijn hart volg, met mijn beide benen op de grond in contact met mijn hoofd, leef ik mijn droom.  Ik coach, begeleid en train dagelijks mensen in hun persoonlijke- én professionele ontwikkeling gericht op verbinding met zichzelf en daarmee met hun omgeving. Dat doe ik door inzet van mijn hele wezen en alles wat ik heb geleerd.

In mijn rol als trainer en coach is mijn passie voor mensen voelbaar. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Ik ben er van overtuigd dat gedrag een expressie is van hoe iemand zich voelt, waar iemand in gelooft en wat iemand drijft. Ik hou van contact omdat ik daarin mensen ontmoet en in het contact met anderen ontmoet ik mezelf.

Mijn passie en mijn talenten hebben elkaar ontmoet. Door opleidingen te volgen, workshops te bezoeken, boeken te lezen en gesprekken te voeren heb ik praktisch toepasbare vaardigheden en methodieken geleerd om mijn talenten en levenservaring om te zetten in professioneel handelen.  En ik blijf me voortdurend bijscholen omdat ik geloof in een leven lang leren. Ben je benieuwd naar mijn opleidingen en werk tot nu toe? Ik nodig je graag uit mijn LinkedIn pagina te bekijken.

In mijn werk ben ik serieus en speels, confronterend en zacht, proactief en afwachtend, flexibel en standvastig, zakelijk en informeel. Naast kennis en vakkundigheid is mijn levenservaring een belangrijke bron van wijsheid. Wat mij het meeste kenmerkt zijn mijn enthousiasme, mijn fijngevoelige manier van waarnemen, mijn rust en mijn sterk ontwikkelde intuïtie. Zij zijn mijn innerlijke kompas dat ik altijd inzet gericht op jouw groei en ontwikkeling.

Wil jij weer geloven in jezelf en gaan staan voor wie je bent en wat je belangrijk vindt? Bel of mail me en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen. Ik maak graag contact met jou!

MIJN TELEFOONNUMMER: 0633080124

EMAIL: MARJOKE@PASSIETALENTENERGIE.NL

Lees meer bij aanbod over onze werkwijze.

Carry Severing
Gecertificeerd Magnetiseur
Verder heb ik me geschoold op het gebied van Quantum Touch,  White Time Healing en Cranio-Sacraal Therapie. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als leraar Shaolin Kempo en Tai Chi.

Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat er meer was dan wat ik zag. Als kind merkte ik dat ik door enkel mijn handen op mijn lichaam te leggen mijn lichaam ging tintelen. Ik kon met mijn gedachten de energie sturen naar een plek in mijn lichaam, bijvoorbeeld mijn voeten. Door de jaren heen heb ik mijn mogelijkheden met mijn ‘gave’ verder uitgebreid. Ik heb een 3-jarige opleiding tot magnetiseur afgerond en verder vanuit mijn gevoel ben ik deel gaan nemen aan andere opleidingen, cursussen en workshops die voor mij nodig waren om te zijn zoals ik nu ben. Ik heb geleerd mijn energie te voelen en mijn grens te weten. Voordat ik start met de behandeling van een cliënt vraag ik eerst of ik zijn/haar energie mag voelen. Soms krijg ik in mijn gedachten al antwoord voordat de cliënt antwoord geeft. Dan maak ik contact en voel in mijn lichaam waar de pijn of blokkade zit. Ik vertel dat aan de cliënt en hoor dan of het klopt. Als het klopt dan vraag ik in gedachte het zelf-genezend deel van de cliënt om de energie te laten stromen zodat de pijn/blokkade verdwijnt in het tempo dat de cliënt aankan. De energie gaat stromen en de cliënt kan verder. Net zoals de ANWB met jouw auto doet als je met pech langs de weg staat. De auto wil niet meer starten. De ANWB sluit kabels aan op de accu en leest af dat de accu zwak is. Met hulp van de accu van de ANWB wordt de accu van jouw auto opgeladen zodat genoeg energie in de accu komt en de auto weer start en verder kan rijden.

Ik heb een weg afgelegd om te leren vertrouwen op mijn gevoel en heb mijn intuïtie verder ontwikkeld. Hierdoor ben ik in contact gekomen met mijn levensbron en van daaruit kan ik anderen verder helpen op hun levenspad.

Lees meer bij aanbod over Energetische lichaamswerk.

MIJN TELEFOONNUMMER: 0636062566

EMAIL: CARRY@PASSIETALENTENERGIE.NL